Hoppa till sidans innehåll

Ny datalagstiftning fr.o.m.25 maj 2018

Den 25 maj trädde en ny datalagstiftning i kraft, till följd av EU:s direktiv GDPR (General Data Protection Regulation). Detta innebär en förstärkning av medborgarnas integritetsskydd vad avser personuppgifter.

Detta innebär bland annat att du som medlem i Dressage Club Ridsportförening har rätt att få veta vilka personuppgifter som sparas hos oss, och i vilket syfte. Du har också rätt att begära korrigering eller radering av dina personuppgifter.

 

För Dressage Club Ridsportförenings integritetspolicy se nedan:

Integritetspolicy

Skyddet för dina personuppgifter är viktigt för Dressage Club Rsf. I integritetspolicyn kan du läsa om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har beträffande personuppgifter.

Personuppgiftsansvarig
Personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter är Dressage Club Ridsportförening, 802464-1253, Bondvägen 116, 36 75 Vendelsö.

Personuppgifter som vi behandlar om dig
Vi samlar in och lagrar information som du själv lämnar till oss samt information som vi erhåller via Tävlingsdatabasen (Tdb). De uppgifter vi samlar in och lagrar om våra medlemmar är namn, födelseår, adress, e-postadress och telefonnummer.

Därför behandlar vi dina personuppgifter
Klubben behandlar personuppgifter för att administrera löpande verksamhet; tävling, träning och utbildning samt för rapportering om medlemsantal till Svenska Ridsportförbundet och Stockholm Läns Ridsportförbund. Klubbens hantering av personuppgifter följer Ridsportförbundets integritetspolicy, se http://www.ridsport.se/Svensk-Ridsport/IT/  

Dina rättigheter
Du har rätt att begära tillgång till dina personuppgifter och få information bland annat om vilka personuppgifter som finns lagrade hos oss samt ändamålen med behandlingen av dessa personuppgifter. Du har också rätt att begära korrigering eller radering av dina personuppgifter.

Om du är missnöjd med hur vi behandlar dina personuppgifter kan du kontakta oss eller Datainspektionen, som är tillsynsmyndighet för denna hantering.

Har du frågor är du välkommen att kontakta medlemsansvarig i styrelsen, Sofia Hellström,
tel  0733-24 20 95 eller This is a mailto link

Dessa villkor har fastställts av styrelsen för Dressage Club Rsf 2018-06-18

GDPR - Integritetspolicy


Uppdaterad: 20 JUN 2018 09:55 Skribent: Sofia Hellström
Epost: Adressen Gömd

 

logga_alone_150x56

"Stöd Dressage Club RSF-handla genom Sponsorhuset.Klicka här!"


 

Varje gång du spelar hos Svenska Spel och använder ditt spelkort fördelas ett antal poäng på den klubb eller klubbar du valt. Ju fler poäng klubben har desto större del av potten från Svenska Spel får klubben ta del av.

Allt du behöver för att vara med i SVEA är ett Spelkort.

Klicka på länken till Svenska spel ovan, välj Dressage Club RSF och följ instruktionerna.


 

hästöga fixad 

  


Postadress:
Dressage Club RSF - Ridsport
Matilda Linder, Bondvägen 116
13675 Vendelsö

Kontakt:
Tel: 0706419902
E-post: This is a mailto link

Se all info