Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


I höst är det äntligen dags för Distriktsmästerskap igen. Efter två år med en pandemi som satte stopp för mästerskapen är de nu tillbaka.
 

Sommartider på kansliet

(2022-06-29 10:25)
Våra telefontider fortsätter att vara måndag - torsdag mellan 9 - 12 under sommaren förutom tre veckor då vi har stängt för sommarsemester.
 
Inför stundande semestertider behöver kansliet få in propositioner för tävlingar som hålls augusti, september och i början av oktober senast den 5 juli.
 
Svenska Ridsportförbundet bjuder in föreningars anläggnings- och verksamhetsansvariga till en inspirerande dag om ridunderlag. Fem olika tillfällen i oktober, för oss i Stockholms län är den 13 oktober hos Södertälje Ridklubb närmast.
 
I matcherna mellan finallagen Sundby Ridklubb och Täby Ridsällskap stod Täby Ridsällskap till slut som segrare i Ponnycupen i hoppning för 2022.
 
I helgen avgjordes Dressyrallsvenskan div III hos Överby Hästsportförening. Laget från samma förening stod efter finalen högst upp på prispallen. Stort Grattis!
 
Under den första helgen i juni har tre allsvenskafinaler avgjorts. Vi gratulerar vinnarna, Djursholms Ridklubb, Södertälje Ridklubb och Föreningen Runsten Equestrians som har segrat i respektive finaler.
 
I år kommer Käpphäst-DM att arrangeras hos Hufvudsta Ridklubb.
 
Stockholms unika cuper där ridskolor tävlar mot varandra på varandras ponnyer och hästar. Ponnycupen - och Stockholmscupen rids i både dressyr och hoppning och de är väldigt populära.
 
Under våren rids Allsvenskor för både ponny och häst i både hoppning och dressyr. Anmälningslänkarna är öppna till och med den 30 september.
 
Fredagen den 17 juni är det kick-off för vårt inkluderingsprojekt under tävlingarna på Stockholms Stadion. Projektet görs med stöd av RF-SISU Stockholm och med Lövsta Future Challenge som samarbetspartner.
 
Grattis Ågesta Ridklubb som vann i finalen i Ponnycupen i dressyr som arrangerades hos Lidingö Ryttarförening.
 
Grattis Sundby Ridklubb till vinsten i finalen i Ponnyallsvenskan hoppning div III som reds hos Ridklubben Norrtälje Ryttare den 29 maj.
 
Botkyrka Ridsällskap stod som arrangör för Lektionshästmästerskapet i hoppning som avgjordes i strålande väder den 22 maj.
 

 

logga_alone_150x56

"Stöd Dressage Club RSF-handla genom Sponsorhuset.Klicka här!"


 

Varje gång du spelar hos Svenska Spel och använder ditt spelkort fördelas ett antal poäng på den klubb eller klubbar du valt. Ju fler poäng klubben har desto större del av potten från Svenska Spel får klubben ta del av.

Allt du behöver för att vara med i SVEA är ett Spelkort.

Klicka på länken till Svenska spel ovan, välj Dressage Club RSF och följ instruktionerna.


 

hästöga fixad 

  


Postadress:
Dressage Club RSF - Ridsport
Matilda Linder, Bondvägen 116
13675 Vendelsö

Kontakt:
Tel: 0706419902
E-post: dressageclubrsf@gmai...

Se all info