Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev 140116

16 JAN 2014 13:01
  • Skapad: 16 JAN 2014 13:01

Hej & God fortsättning på nya året!!
 
Många av er har redan löst medlemskap & licenser för 2014. Men här kommer en liten påminnelse till er som inte gjort det ännu. Sätt in 350 kr på Bankgiro 843-9507. Medlemsavgiften ska vara betald innan du löser licens för 2014. Fyll i medlemsansökan nedan. När du betalt avgiften, godkänner vi dig som medlem i IdrottOnline. Skicka samtidigt ditt namn, person nummer och mailadress till This is a mailto link. Glöm inte att ändra klubb i TDB om du haft annan klubb innan. Medlemsansökan
 
Vi hoppas på att vi kan öka medlemsantalet under 2014, det ser bra ut då det kommit in många nya, som inte tidigare varit med. Välkomna!!
 
Glöm inte att skicka in resultat, nyheter mm som vi kan uppdatera hemsidan med. Många av er har inte lämnat in presentationsmallen för er och er häst. För att hemsidan ska hållas vid liv är vi beroende av er hjälp.
 
Vi säljer nu vita "Mia" schabrak med svart/silver kant runtom & med brodyr logga 650kr. Det finns även klubbjackor herr/dam 750kr, dessa finns att prova & beställa nere på Högdalens Gård. Är ni intresserade av något kontakta Matilda eller Ninni i stallet.
 
Klubben kommer hålla en tävling 11 maj på Högdalens Gård, vi räknar med dig som funktionär, om det behövs. Klasserna som är tänkta Msv C:1 2011, FEI Lagtävl Msv:B & Msv A.1. Vi hoppas på en varm skön dag med många starter.
 
Mvh
Carina Dahl/Dressage Club RSF

Skribent: Carina Dahl

 

logga_alone_150x56

"Stöd Dressage Club RSF-handla genom Sponsorhuset.Klicka här!"


 

Varje gång du spelar hos Svenska Spel och använder ditt spelkort fördelas ett antal poäng på den klubb eller klubbar du valt. Ju fler poäng klubben har desto större del av potten från Svenska Spel får klubben ta del av.

Allt du behöver för att vara med i SVEA är ett Spelkort.

Klicka på länken till Svenska spel ovan, välj Dressage Club RSF och följ instruktionerna.


 

hästöga fixad 

  


Postadress:
Dressage Club RSF - Ridsport
Matilda Linder, Bondvägen 116
13675 Vendelsö

Kontakt:
Tel: 0706419902
E-post: dressageclubrsf@gmai...

Se all info