Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev 141022

28 OKT 2014 13:28
Nyhetsbrev
 • Uppdaterad: 28 OKT 2014 13:32

Hej alla i höst/vintermörkret

 • Årsmöte preliminärt lagt 15 Februari 2015, återkommer med exakt tid och plats.

 • Klubben har ansökt om Regional Tävling på Högdalens Gård 25 April 2015 med Msv C:1, Msv B:4 & Msv A:1. På årsmötet kommer det finnas  en lista med olika funktionärsposter på till tävlingsdagen, dagen innan och dagen efter tävlingen, du/ni kan då fylla i vilken funktionärsuppgift som passar dig bäst. Klubben måste ju arrangera en tävling för att klubbens medlemmar ska kunna lösa licenser, för att själva kunna tävla. Klubbens krav kommer från 2015 bli att man måste skriva upp sig på en post innan man kan få licensen godkänd (Listan kommer finnas att tillgå via hemsidan). Vi måste alla hjälpas åt så att det inte blir för tufft för en klick, att arrangera tävlingar för allas skull. Mer info om detta kommer att finnas på klubbens hemsida www.dressageclub.se till nästa säsong.

 • HJÄLP-Tävlingssektionen söker efter någon som vill hjälpa till i sektionen, hör av dig till This is a mailto link så ser jag till att du/ni får kontakt med sektionen.

 • Klubben har ansökt om plats att få vara med i Allsvenskan Dressyr 2015 Div I & II för både häst och PONNIES. Vi har ett flertal juniorer som vill representera klubben på sina ponnyer, kanske har du/ni någon ponny vän som inte vet vilken klubb dom ska representera nästa år, tipsa dom då om Dressage Club RSF. Nya medlemmar kan lösa sin medlemsavgift from 1 november, så täcker den även 2015.

   

  Ett litet kom ihåg till er alla som är medlemmar i klubben, vi behöver hjälp med info, bilder mm från er när ni är ute med era hästar på tävlingar eller dylikt, det är så svårt att hålla hemsidan uppdaterad annars.

   

  Vid pennan

  Carina

Skribent: Carina Dahl

 

logga_alone_150x56

"Stöd Dressage Club RSF-handla genom Sponsorhuset.Klicka här!"


 

Varje gång du spelar hos Svenska Spel och använder ditt spelkort fördelas ett antal poäng på den klubb eller klubbar du valt. Ju fler poäng klubben har desto större del av potten från Svenska Spel får klubben ta del av.

Allt du behöver för att vara med i SVEA är ett Spelkort.

Klicka på länken till Svenska spel ovan, välj Dressage Club RSF och följ instruktionerna.


 

hästöga fixad 

  


Postadress:
Dressage Club RSF - Ridsport
Matilda Linder, Bondvägen 116
13675 Vendelsö

Kontakt:
Tel: 0706419902
E-post: dressageclubrsf@gmai...

Se all info