Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev 150120

20 JAN 2015 13:30
Nyhetsbrev
  • Uppdaterad: 20 JAN 2015 13:41

Nytt år...För dig som inte förnyat medlemskapet 2015, medlemsavgiften betalas in på BG 843-9507 350 kr medlemsavgift & 45 kr för kollektiv olycksfallsförsäkring (se nedan)=395 kr. Avgiften skall vara betald innan vi godkänner licens, om du ansöker om sådan. Som ny medlem är det viktigt att fylla i medlemsansökan på www.dressageclub.se mycket av klubbens info hämtas där ifrån, för oss och ridsportförbundet, försäkring, statistik, adressuppgifter mm.
Info kollektiv olycksfallsförsäkring

Årsmöte
Nu är det återigen dags för årsmöte som i år kommer hållas 15 februari kl 15.00 på Högdalens Gård. Då vi är en liten växande förening är det viktigt att så många som möjligt deltar på mötet och vi i styrelsen ser fram emot att träffa er och att ett 2015 fyllt av tävlingar, kurser och framgångar.

Dagordning, Stadgar, Verksamhetsbeskriving/Klubbens Mål och Verksamhetsberättelse 2014


Vill och känner du att du vill bidra med styrelsearbete kontakta valberedningens Anna Bagstevold via mail
This is a mailto link


Tävling mm
Du har väl skrivit in i din kalender 25/4?! Regional Dressyr på Högdalens Gård.
Vet du redan nu att du kan hjälpa till som funktionär, ange gärna vad du vill göra under dagen, tid mm och hör av dig till oss This is a mailto link,


Allsvenskan 2015, klubben har anmält lag till Div I & II på både häst och ponny. På ponny sidan behövs det en arrangör för en av omgångarna, någon som känner att man vill anordna den hos oss på Högdalens Gård?! Skicka då ett mail till This is a mailto link                 


Schabrak
Klubben har nu låneschabrak som man kan låna vid tävlan om man vill. Dessa finns att kvittera ut hos Maria Linder 070/6419902. Schabraken återlämnas tvättade.

 

Skribent: Carina Dahl

 

logga_alone_150x56

"Stöd Dressage Club RSF-handla genom Sponsorhuset.Klicka här!"


 

Varje gång du spelar hos Svenska Spel och använder ditt spelkort fördelas ett antal poäng på den klubb eller klubbar du valt. Ju fler poäng klubben har desto större del av potten från Svenska Spel får klubben ta del av.

Allt du behöver för att vara med i SVEA är ett Spelkort.

Klicka på länken till Svenska spel ovan, välj Dressage Club RSF och följ instruktionerna.


 

hästöga fixad 

  


Postadress:
Dressage Club RSF - Ridsport
Matilda Linder, Bondvägen 116
13675 Vendelsö

Kontakt:
Tel: 0706419902
E-post: dressageclubrsf@gmai...

Se all info